Våra Konsulter

Cecilia Segerholm

Chalmersutbildad civilingenjör med 20 års erfarenhet inom VVS-projektering av bostadshus, skolor, sjukhus, industri mm. Snabbtänkt, lösningsfokuserad och noggrann. Miljön är en viktig del i Cecilias kompetens.

Gillis Wendt

Medgrundare till EPG och civilingenjör med lång och gedigen erfarenhet. Sysslar just nu mest med entreprenadbesiktningar inom ventilation-, rör-, och styrinstallationer. Kappseglare som på fritiden gärna hänger med barn och barnbarn i stugan på Gullholmen.

Göran Hedenberg

Projekt- och installationssamordnare, VVS Ingenjör med många år i branschen. Målmedveten lagspelare som fokuserar på installationer i sjukvårds- och laboratoriemiljöer. Trevlig, hjälpsam och med en ödmjuk stil som engagerar medarbetarna.

Jimmy Ivarsson

Strukturerad och metodisk handläggande projektör som jobbat med VVS-projektering sedan 2008. Jobbar målmedvetet för att uppfylla kundens behov och förväntningar.

Lars-Gunnar Forsmark

Handläggare med lång erfarenhet av VVS-konstruktioner i bland annat sjukhus, bostäder och kontorsbyggnader. Genomför OVK-mätningar och kontrollantuppdrag.
”Västkusten är fantastisk - särskilt på sommaren”

Mikael Jansson

Kreativ och idérik handläggare inom VVS-projektering. Bygger gärna långa och förtroendefulla kundrelationer. Siktar alltid på funktionella och kostnadseffektiva lösningar.  

Oliver Linder

Pratglad och social VVS-projektör. Anställdes på EPG Konsult efter sin examen 2016.

Simon Karlsson

Social, positiv och engagerad VVS-projektör som jobbat med VVS sedan 2010.

Stefan Berntsson

VVS-ingenjör med mer än 30 års erfarenhet av konstruktion, kontroll och besiktningar. Ser möjligheterna i varje given situation. Ordningsman i mallar och nyckeltal.
Varje uppgift måste ha sin mall.”